ΕΚΤΑΚΤΟ: TΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ






Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει την Τετάρτη 16.01.2019 συνταξιούχος αστυνομικός στη Σκάλα Λακωνίας. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:30. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Από το πρωϊ αστυνομικοί είχαν μεταβεί στην οικία του προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο αστυνομικός διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης και διασωληνωμένος αυτή την ώρα μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, περίπου στις 2 το μεσημέρι, κλήθηκε η αστυνομία να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό στη Σκάλα, με έναν 60χρονο συνταξιούχο, ο οποίος απειλούσε ότι θα αυτοπυροβοληθεί.

Στο περιστατικό έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ..

Τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε, ο 60χρονος αυτοπυροβολήθηκε, ενώ τραυματίστηκε στο πόδι και ο μεγάλος του γιος, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το συμβάν.

Ο 60χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την κατάσταση της υγείας του.

Πληροφορίες από apela.gr και flynews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του