Επιασε ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ να αντιγράφει και την απέλυσαν ;;;





Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ να αντιγράφει...;;;...

Είναι πραγματικά αδιανόητο.

Ο λόγος για την απόλυση καθηγήτριας η οποία απομακρύνθηκε από το σχολείο της, επειδή έπιασε τον γιό πολιτικού να αντιγράφει! Ολα τα παιδιά λίγο πολύ έχουν αντιγράψει, όλοι μας σαν μαθητές, έχουμε κάνει τα «σκονάκια » μας και έχουμε «παρανομήσει». Τις περισσότερες φορές μας έχουν πιάσει και μας έχουν τιμωρήσει. Στην περίπτωση όμως του πολιτικού με τον γιο που πιάστηκε να αντιγράφει, τιμωρήθηκε η καθηγήτρια η οποία και απολύθηκε!
Ο πολιτικός του οποίου ο γιος πιάστηκε από την..
καθηγήτρια να αντιγράφει είναι ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς!

Διαβάστε όλες τις αποκαλύψεις στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή.


Περιμένουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας με κάθε επιφύλαξη γιατί η καταγγελιά είναι πάρα πολύ σοβαρή και φυσικά αναμένουμε ....και την απάντηση του πρωθυπουργού !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του