ΆΚΛΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΦΙΛΟΔΏΡΗΜΑ 120 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ!

trapezes2


Στη σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών υπό τον Υπουργό Οικονομικών στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των πέντε μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας, σε διαρκή συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος, αποφασίστηκαν τα εξής:
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, και για τρεις συναπτές μέρες, θα ανοίξουν περί τα χίλια τραπεζικά καταστήματα σε όλη την χώρα για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες και οι οποίοι θα δύνανται να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνον κατά την διάρκεια της εβδομάδας τούτης.Παράλληλα, οι τράπεζες δεσμεύονται να εκδώσουν άμεσα χρεωστικές κάρτες ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.Ο κατάλογος των τραπεζικών καταστημάτων που θα ανοίξουν την Τετάρτη θα δημοσιοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Φουντώνει το μέτωπο της κυβέρνησης με την … πιστωτική ασφυξία την οποία έχουν εντείνει τα Capital Controls από χθες,  προκειμένου να έχει καταβληθεί –ως επί τω πλείστον μέσω των τραπεζών- το μεγαλύτερο μέρος των συντάξεων και των μισθών μέχρι την Παρασκευή, δηλαδή δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το Δημοψήφισμα. Δίπλα στους 2,7 εκατ. συνταξιούχους οι συντάξεις των οποίων (αποδοχές 2,3 δισ. ευρώ) έχουν αρχίσει να “καταβάλλονται” από την περασμένη Παρασκευή, δίπλα στους 700 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που τη β’ δόση των μισθών τους (600 εκατ. ευρώ) “έλαβαν” επίσης την περασμένη Παρασκευή, έρχεται από σήμερα και αύριο έως 1,5 εκατ. μισθωτών  του ιδιωτικού τομέα (1,5 δισ. ευρώ) που περιμένουν να “λάβουν” το μηνιάτικό τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του