ΔΩΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ!! ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ALCATRAS ΠΟΥ “ΚΟΛΛΗΣΕ” ΣΤΗΝ ΚΩ! ΤΟ “ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ” ΦΟΡΤΙΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!







Η υπόθεση του τουρκικού πλοίου ALCATRAS, που κόλλησε στην Αμμόγλωσσα της Κω, αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία από την Αθήνα που έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τέτοια γεγονότα με καχυποψία… Το θέμα που προέκυψε με το συγκεκριμένο σκάφος ήταν το φορτίο του…Το Militaire.gr λίγο μετά την αποκάλυψη του makeleio.gr, έγραψε ότι μεταφέρει φορτίο που έχει σχέση με αντιπυραυλικό σύστημα για τις φρεγάτες του τουρκικού ΠΝ. Το Λιμενικό ονόμασε “τεχνικό εξοπλισμό” το φορτίο. Κατανοητό.

Σύμφωνα μ΄ όσα προκύπτουν από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί και ανέλυσαν όσοι στο ΠΝ παρακολουθούν και γνωρίζουν τι έχουν και τι δεν έχουν οι Τούρκοι στο στόλο τους:

•Ο εξοπλισμός που ήταν επιμελώς σκεπασμένος με τον μουσαμά μοιάζει αρκετά με το ραντάρ

Vision Master FT S-band navigation radar με το οποίο εξοπλίζονται οι κορβέτες κλάσεως ADA του Τουρκικού ΠΝ.

Οι φωτογραφίες:





Χθες το μεσημέρι όπως γράφει το aegeanews.gr το φορτίο του ALCATRAS,μεταφορτώθηκε σε άλλο σκάφος,όπως προκύπτει και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει.



Κάποια ερωτήματα :

α. Γιατί η μεταφόρτωση δεν έγινε σε ελληνικό πλοίο;

β. Γιατί εφόσον μπόρεσε να πλησιάσει τόσο το τουρκικό τα ελληνικά ρυμουλκά δεν πήγαν ποτέ;

γ. Γιατί το ALCATRAS δεν ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της ΚΩ;

δ. Δεν απαιτείται επιθεώρηση και έκδοση πιστοποιητικού από το ΛΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του