Βουτιά θανάτου για τον αδελφό και τη μητέρα του Π. Μαυρίκου




Βίντεο - Φωτογραφίες : Νίκος Χριστοφάκης 

Η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου ανασύρθηκαν νεκροί, όπως έγινε γνωστό, από το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στο λιμάνι, στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι. 
Το μοιραίο αυτοκίνητο μάρκας Marcedes που ρυμουλκήθηκε


Νωρίτερα στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα όπου και παρέλαβαν τις σορούς οι οποίοι ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.









































Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της πτώσης, βρίσκονταν και δύο σκυλιά. Το ένα μάλιστα κατάφερε να επιζήσει βγαίνοντας στην επιφάνεια.
Το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στη θάλασσα


Όπως ανέφεραν μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα, Σοφία Μαυρίκου, ενώ δίπλα της καθόταν ο γιος της Θοδωρής. Η οδηγός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη. Στη συνέχεια κάτω από αδιευκρύνιστες συνθήκες, το όχημα έπεσε στη θάλασσα με ταχύτητα. Μάλιστα αστυνομικές πηγές επεσήμαναν πως εντός του οχήματος βρέθηκε ποσότητα ψυχοφαρμάκων.









































Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, είχε βρει τραγικό θάνατο το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Ο εκδότης είχε απασχολήσει και τη Δικαιοσύνη με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.
O σκύλος που κατάφερε να επιζήσει



Το αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούνιο του 2016

Η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, Σοφία Μαυρίκου που ανασύρθηκε νεκρή το απόγευμα από τη θάλασσα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του