ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο Ψαριανός για αλλαγή ονόματος στο Ποτάμι: Τρικυμία; Φράγμα; Μπουρμπουλήθρα;




Φήμες ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης σχεδιάζει πιθανόν αλλαγή ονόματος στο Ποτάμι, ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, κυκλοφόρησαν σήμερα.

Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Θεοδωράκη έντονα προβληματισμένο για την πορεία του κόμματός του ενόψει εκλογών να σκέπτεται μήπως μια αλλαγή ονόματος στο Ποτάμι έδινε μια ανάσα.


Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ποταμιού, μετά την επιλογή του να μην ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, σχολίασε με έντονα ειρωνικό ύφος: «Αντε με το καλό τα βαφτίσια» και πρότεινε ονομασίες για το κόμμα:





Πηγή:  iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του