Γυναίκα με κορονοϊό κόλλησε 27 πελάτες μεγάλης αλυσίδας καφέ – Ποιοι δεν κόλλησαν και γιατί



Για ακόμα μια φορά γεγονότα έρχονται να αποδείξουν ότι η χρήση μάσκας σώζει ζωές και προστατεύει από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το Bloomberg, στη Νότια Κορέα στις αρχές του μήνα μια γυναίκα πήγε να αγοράσει καφέ από τα Starbucks.
Η γυναίκα είχε κορονοϊό και λίγες ημέρες αργότερα 27 άνθρωποι μετά από ιχνηλάτηση που έγινε βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Υπήρχαν όμως και 4 που βρέθηκαν αρνητικοί. Ήταν οι υπάλληλοι των Starbucks που φορούσαν τις μάσκες τους.

Αυτό, είναι η απόδειξη ότι η υπόθεση αυτή που καταγράφηκε στις 8 Αυγούστου με την δημιουργία εστίας κορονοϊού πως διασπείρεται ο κορονοϊός σε κλειστούς χώρους και πως με την μάσκα μπορεί να αποτραπεί η μόλυνση των ανθρώπων.

«Φωνάζει από μακριά αυτή η περίπτωση για τον ρόλο που παίζουν οι μάσκες στην προστασία μας από τον κορονοϊό», δήλωσε νοτιοκορεάτης λοιμωξιολόγος. «Οι μάσκες μπορεί να μην μας προστατεύουν στο 100% αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι όσο αποτελεσματικό όσο αυτές», είπε ακόμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του