Πρόταση μομφής κατά Γιούνκερ




Συγκεντρώθηκε ο αριθμός των 76 ευρωβουλευτών που ζητούν να κινηθούν διαδικασίες για τον έλεγχο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

H πρόταση μομφής θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδαΟι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την πρόταση μομφής προέρχονται από ευρωβουλευτές της ακροδεξιάς και των ευρωσκεπτικιστών.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επιβεβαίωσε ότι έλαβε την πρόταση μομφής η οποία θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Το σκάνδαλο «LuxLeaks» που αφορά στις προκλητικές φοροαπαλλαγές των εταιρειών που έχουν ως έδρα το Λουξεμβούργο κλονίζει τον πρόεδρο της Κομισιόν και τέως πρωθυπουργό του Μεγάλου Δουκάτου.

Συνολικά 76 ευρωβουλευτές από την πολιτική ομάδα «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας» του Νάιτζελ Φάρατζ που λίγες ημέρες πριν βρισκόταν στο όριο της διάλυσης και που περιλαμβάνει βουλευτές του Μπέπε Γκρίλο κατάφεραν να συγκεντρώσουν μαζί με μη εγγεγραμένους ευρωβουλευτές του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν το 10% των μελών του Σώματος που απαιτούνται για την πρόταση μομφής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του