ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»)

skafos2
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κατά μήκος της διαδρομής και στο Άγιον Όρος, όπου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ελέγχονται τα πάντα.
Στις Καρυές θα τελεστεί πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό Πρωτάρχου και στη συνέχεια θα γίνει το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ρωσίας από την ιερά κοινότητα στο Αρχονταρίκι.

skafos1
Ακολούθως ο κ. Πούτιν θα μεταβεί στην ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος (ρωσικό μοναστήρι) όπου και θα ολοκληρώσει την προσκυνηματική επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.
Αργά το απόγευμα ο Ρώσος πρόεδρος θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα επιστρέψει απευθείας στη Μόσχα.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Λίγο μετά τις 10 αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και εκεί θα τον υποδεχθεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
agio-oros2
Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν οδικώς για την Τρυπητή Χαλκιδικής και από εκεί με σκάφος θα μεταβούν στο λιμάνι της Δάφνης, απ΄όπου οδικώς θα φθάσουν στις Καρυές του Αγίου όρους.
putinagion oros
Εκεί, τον κ. Πούτιν θα υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, τον πρωτοεπιστάτη του Αγίου Όρους γέροντα Παύλο, τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου μητροπολίτη Μιλήτου Απόστολο και τον πολιτικό διευθυντή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου.
Δείτε Live από την άφιξή του:
ΚΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του