Ένταλμα σύλληψης για ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας

-Στον παράνομο στοιχηματισμό είχε ειδικευτεί πολυχώρος στην Πτολεμαΐδα, με «κέλυφος» εταιρεία που έχει προσωρινή άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, περισσότεροι από 1.000 παίκτες του στοιχήματος πόνταραν τα χρήματα του χωρίς να καταγράφονται, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί και ο ιδιοκτήτης του πολύχωρου να συλληφθεί.

Μάλιστα, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας κατάσχεσαν το μαύρο βιβλίο πελατολογίου και διαπίστωσαν πως ο τζίρος του πολυχώρου ανερχόταν περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ιδιοκτήτη της στοιχηματικής εταιρείας, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του