Τα "ερωτικά μπερδέματα" αστυνομικών, δικαστών και εισαγγελέων και η 7χρονη παραμονή στην καρέκλα προϊστάμενου εισαγγελίας και πρωτοδικών. Ένας νομός με... υπόγειες διαδρομές!






Του Άρη Σπίνου

Το γεγονός είναι πέρα από κάθε δικαστική δεοντολογία ανεπίτρεπτο και όπως επισημαίνουν στο edolio5 νομικοί κύκλοι και παράνομο.Σε μεγάλο νομό, περίξ της Αττικής, απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία το φαινόμενο σχετικά με την παραμονή επί 7 χρόνια στην ίδια θέση τόσο του προϊσταμένου της εισαγγελίας όσο και του διευθύνοντα το πρωτοδικείο. Είναι προφανές ότι οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν φτάσει σε βαθμό παρεξηγήσεως και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μήπως είναι ώρα να παρέμβει ο Α.Π.;. Στον ίδιο νομό είναι διάχυτη και η φήμη για ερωτικές σχέσεις μεταξύ δικαστίνων και εισαγγελέων. Κυκλοφορούν και οι σχετικές φωτογραφίες. Δεν είναι επίσης κρυφή, γεγονός που αποδεικνύεται από συνέντευξη δικηγόρου, ότι πρόσφατα υπήρξε αίτημα εξαίρεσης για αστυνομικό υπάλληλο που ασκούσε προανακριτικά καθήκοντα σε υπόθεση αυτοκτονίας, επειδή διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του