«ΜΠΑΧΑΛΟ»με τις υποψηφιότητες στη Λιβαδειά.

«ΜΠΑΧΑΛΟ»με τις υποψηφιότητες στη Λιβαδειά.

Ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ο Αριστείδης Ρούσσαρης, κοινό ψηφοδέλτιο προτείνει η Φανή Παπαθωμά, χωρίς όμως η ίδια να διεκδικεί το Δήμο και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή της στις περιφερειακές εκλογές (πλην του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ) και ο Γιώργος Ζιώγας να μένει στον «άσσο» καθώς τον «άδειασε» η αντιπεριφερειάρχης Στερεάς.
Απ’ όλα έχει ο μπαξές των Δημοτικών εκλογών της Λιβαδειάς.

Στην πρώτη μάχη ωστόσο μέχρι την ανακοίνωση ενδιαφέροντος, χαμένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Ζιώγας που δεν επιβεβαιώθηκε ως προς την άποψή του, ότι η Φανή Παπαθωμά θα κατέβει μαζί του σε αυτές τις εκλογές.
Μένει να δούμε αν θα ταιριάξουν τα χνώτα των δύο ανδρών της παρέας, Ρούσσαρη και Ζιώγα, Ζιώγα και Ρούσσαρη (για να μην υπάρξει παρεξήγηση) στην πρόταση της Φανής Παπαθωμά για κοινή κάθοδο στο Δήμο.
Το κάλεσμα του Άρη Ρούσσαρη στους πολίτες:
Συμπολίτες – συμπολίτισσες
του διευρυμένου Δήμου Λεβαδέων,

Η ελληνική κοινωνία κατά τα τελευταία χρόνια ζει μια τραγωδία.
Η πλήρης ανατροπή της οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας έγινε ύπουλα και μεθοδευμένα.
Όμως δεν είναι καιρός για πολιτικές φλυαρίες και κούφια λόγια.
Είναι καιρός για μάχη, ριζοσπαστικές αποφάσεις και πράξεις.
Αναγνωρίζοντας τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος.
Συνειδητοποιώντας ότι η πολιτική των δογμάτων και των κομματικών διαχωρισμών, αφού επί 10ετίες δίχασε το λαό μας, έχει ξεπερασθεί από τα πράγματα.
Καλώ όλες και όλους, όσοι νιώθουν τον πόνο της αφανιζόμενης πατρίδας, να απαλλαγούμε από κομματικές δεσμεύσεις και κάτω από τη σημαία της αγάπης για τους συμπολίτες μας να δώσουμε αγώνα για να μετατρέψουμε τον ιστορικό μας Δήμο σε φορέα αλληλεγγύης, κοινωνικής ευαισθησίας και ανάπτυξης, στηριζόμενοι στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου μας, στις παραγωγικές μας δυνάμεις και στη φλόγα της προδομένης νεολαίας μας.

Άρης Ρούσσαρης
Δικηγόρος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του