«Κόλαση» το ΠΑΣΟΚ…

«Κόλαση» το ΠΑΣΟΚ…


Ακόμη και “στρατιωτικό νόμο” είναι ικανός να επιβάλλει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, προκειμένου να επιστρατεύσει άπαντα τα στελέχη του για να κατεβάσει ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ παντού…ώστε να εξυπηρετηθεί και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, η κεντρική συμφωνία Συγγρού – Χαριλάου Τρικούπη για συνεργασία στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Το ίδιο συμβαίνει στη Στερεά και θα συμβεί σταδιακά και στους Δήμους της περιφέρειας.
Ο κομματικός μηχανισμός δουλεύει στο φουλ τις μηχανές και μπροστάρηδες βγάζουν τους νεολαίους, με την πεποίθηση οτι έτσι θα δείξουν ένα “άλλο” πρόσωπο.

Δυστυχώς όμως το γεγονός οτι το ΠΑΣΟΚ έφερε, στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει το μνημόνιο και την πολιτική του που έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό, παραμένει δεκανίκι του Σαμαρά και της ΝΔ, έχασε οριστικά την επαφή του με την κοινωνία και τις ανάγκες της, αναγκάζει τον κομματικό μηχανισμό να πλαισιώσει τον δήθεν αγώνα της νεολαίας με στελέχη που έχουν κριθεί ήδη από το λαό.
Βουλευτές, πρώην βουλευτές, επικεφαλής κομματικών οργάνων, πρώην σύμβουλοι πρώτου και δεύτερου βαθμού της αυτοδιοίκησης ακόμη και πρώην υπουργοί θα ριχτούν στον αγώνα μόνο και μόνο για να μην βαφτεί ο χάρτης την επομένη των εκλογών στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην περιφέρεια Στερεάς ήδη έχει ληφθεί η απόφαση για αυτόνομη κάθοδο.
Ο Νίκος Τσώνης κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί επικεφαλής και θα στηριχθεί “λυσσαλέα” από τον πάλαι ποτέ κυρίαρχο μηχανισμό του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νέοι από τη Λιβαδειά με αξιώματα στο κόμμα έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας και κάποιοι άλλοι (ελλείψει στελεχών φυσικά) θα αναλάβουν τον επικοινωνιακό “αποπροσανατολισμό”.
Βασιλική Τσόνογλου και Κατερίνα Μπατζελή σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως να ριχτούν στις εκλογές του πρώτου βαθμού σε Θήβα και Λαμία αντίστοιχα (μένει μόνο να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί).
Στη Λιβαδειά ήδη έχει δηλώσει κάθοδο στις εκλογές ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και περιφερειακός σύμβουλος που στηρίχθηκε από το κόμμα στις προηγούμενες εκλογές, Γιώργος Ζιώγας.
Μετά το ναυάγιο για κεντρική συμφωνία καικοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στη Στερεά για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσώνη φιγουράρουν ως διεκδικητές δύο γνωστά πρόσωπα επίσης ταυτισμένα απόλυτα με την πολιτική του κόμματος (μένει να ανακοινωθεί ο χωρικός).
Στο ΠΑΣΟΚ αξίζει να σημειωθεί οτι κυριολεκτικά επικρατεί κόλαση καθώς πολλά είναι τα στελέχη που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους σε αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις ενώ πολλοί τα “έχουν” και με το γραμματέα του Νίκο Ανδρουλάκη για την τακτική αποκλεισμού στελεχών από τις κομματικές διαδικασίες.
Και άλλα πολλά για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του