Κλαδί καταπλάκωσε τρία άτομα στο Ξενία

Κλαδί καταπλάκωσε τρία άτομα στο Ξενία

Σε θρίλερ μετατράπηκε η νυχτερινή διασκέδαση για τους θαμώνες του Ξενία στη Λιβαδειά.

Περίπου στις 2 και μισή τα ξημερώματα, ένα μεγάλο κλαδί από τα πλατάνια που υπάρχουν στο χώρο της καφετέριας αποκολλήθηκε και έπεσε καταπλακώνοντας 3 άτομα.
Έναν 23χρονο που τραυματίστηκε στο κεφάλι, μία 44χρονη και μία 18χρονη, που υπέστησαν σοβαρές κακώσεις. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη, που χτύπησε στο γόνατο και στο ισχίο, πήρε εξιτήριο αφού της τοποθετήθηκε νάρθηκας.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα αστυνομία πυροσβεστική και ασθενοφόρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του