ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ...

«Παρά το ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί να επιδείξει «Το Ποτάμι» σπεύδει να εκμεταλλευτεί παλαιοκομματικά...
την έκδοση ενός δικαστικού βουλεύματος και να εκφράσει τις πιο λαϊκίστικες αντιλήψεις για το σωφρονιστικό σύστημα».
Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Νικόλαου Παρασκευόπουλου στην ανακοίνωση του «Ποταμιού» σχετικά με την αποφυλάκιση του πρώην δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
Ακόμη, ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι «η απόλυση υπό όρους κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας (πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω) μετά την έκτιση μέρους της ποινής τους συνιστά διεθνή ανθρωπιστική επιταγή».
Το Ποτάμι  σχολιάζοντας την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλου, που έχει καταδικαστεί για διαφθορά, ανέφερε:

«Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή, σημειώνει το κόμμα στην πολύ σκληρή ανακοίνωσή του».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αποφυλακίστηκε σήμερα σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, καθώς  έχει εκτίσει το 1/5 της ποινής του και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας (αναπηρία άνω του 75%).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του