Σε περιπέτειες οι νέοι καναλάρχες, στο «εκτελεστικό» απόσπασμα ο νόμος Παππά!




Γράφει ο Κ.Π.

(cavodoro2000@hotmail.com)

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…». Αυτή τη φράση χρησιμοποίησε ο Νίκος Παππάς μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ που είναι και το κυβερνητικό όργανο άμυνας της κυβέρνησης, πιστεύοντας ότι στις δυο το μεσημέρι, στη διάσκεψη προέδρων της βουλής θα συγκροτηθεί ΕΣΡ.

Πιστεύει και σήμερα ακόμη, ότι και μετά το «παραδεκτό» των προσφυγών των καναλαρχών από το ΣτΕ, για την αντισυνταγματικότητα του ν.4339/2015 μπορεί συγκροτηθεί ΕΣΡ. Ο …άνθρωπος ελπίζει!

Ανεξάρτητα πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του ΣτΕ μετά το «παραδεκτό των προσφυγών, οι νέοι καναλάρχες μπαίνουν σε περιπέτειες χωρίς τελειωμό. Την ώρα που έχουν δαπανήσει κάποια εκατομμύρια και βρίσκονται στο στάδιο συγκρότησης και λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών, το μέλλον είναι αβέβαιο. Τι θα κάνουν; Θα συνεχίσουν να επενδύουν; Και εάν ο νόμος εκπέσει; Θα σταματήσουν και θα περιμένουν την τελική απόφαση του ΣτΕ; Όλα είναι στον αέρα.

Την απόφαση θα την πάρουν οι ίδιοι, αφού δεν είχαν προβλέψει τίποτα αρνητικό, όταν Παππάς και Κρέτσος τους έκλειναν στους σκοτεινούς θαλάμους της ΓΓΕΕ και πλήρωναν τα λύτρα για να τους αφήσουν ελεύθερους.

Εμείς με πολλές αναρτήσεις είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για την αδειοδότηση 4 μόνο αδειών με βάση τα διεθνή δεδομένα, ενώ κορυφαίοι συνταγματολόγοι και νομικοί θεωρούσαν ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός. Ο νόμος που ψήφισε η βουλή, αγνοώντας το Σύνταγμα, ήταν 153 σφαίρες στην καρδιά της δημοκρατίας. Ο κύριος Παππάς και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα έβλεπαν όλα νόμιμα.

Σήμερα ο νόμος Παππά, μετά το «παραδεκτό» του ΣτΕ, βρίσκεται στο εκτελεστικό απόσπασμα με τις κάνες στραμένες επάνω του. Το θέμα λοιπόν είναι αν την τελευταία στιγμή δοθεί χάρη και ο νόμος γλυτώσει την εκτέλεση η θα διατάξουν «πύρ», ρίχνοντας και τη χαριστική βουλή. Ο κύριος Παππάς ήταν τόσο σίγουρος ότι όλα βαίνουν καλώς που στις 28-3-2016 δήλωνε:

«Θα ήθελα να στείλω ένα σαφές μήνυμα ότι οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι καθυστερήσεων με την προσδοκία αυτός ο διαγωνισμός να μην γίνει, να μην ρίξει τα στοιχήματά του και τα λεφτά του σε αυτό το ενδεχόμενο διότι θα χάσει». Και η δική μας απάντησε τότε ήταν:

«Εγώ λοιπόν, ένα χωριατόπαιδο που περπατούσε 2 ώρες από το χωριό του για να φτάσει στο γυμνάσιο και 2 να γυρίσει, για να μάθει πέντε γράμματα, να ανέβει στην Αθήνα, και να συνεχίσει στο εξωτερικό στοιχηματίζει. Διότι εκεί έμαθα τι είναι ενημέρωση και τι ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ, χωρίς το χρήμα και την πολυτέλεια τη δική σας. Στοιχηματίζω λοιπόν ότι θα χάσεις(!)».

Πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει. Το Μαξίμου πάντως ακόμα ελπίζει και δηλώνει:

«Επειδή διάφοροι σπεύδουν να προδικάσουν και να θριαμβολογήσουν για το αποτέλεσμα του ΣτΕ, επισημαίνουμε ότι το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, συνεπώς η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας….».
Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του