! 14 ΝΕΚΡΟΙ! ΏΡΑ 12:28! ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ






Χθες απείλησε, και σήμερα το κάνει πράξη!

Τους στέλνει για «σφαγή» ο εγκληματίας Ερντογάν!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ αν επιτεθεί θα χρησιμοποιήσει λαθρομετανάστες, την Αλβανία & τα Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισε η επίθεση κατά της Ελλάδας!
Ο Ερντογάν στέλνει μικρούς και μεγάλος μουσουλμάνους, με στόχο να βουλιάξει τα νησιά μας!
Αδιαφορεί για τις ανθρώπινες ζωές!
Ποιος μπορεί να βάλει το χέρι στην καρδιά και να μας πει ότι αυτοί που έρχονται σήμερα δεν είναι αυτοί που σε λίγες μέρες, όταν επιτεθούν οι Τούρκοι, θα χτυπήσουν τον Ελληνικό στρατό πισώπλατα!

Για την ώρα η Ελλάδα μένει μόνη, χωρίς καμία βοήθεια!
Το παραμύθι με τους προσφυγές πρέπει να σταματήσει!
Η αυτοί, ή η Ελλάδα!
Εμείς επιλέγουμε την Ελλάδα!
Δεν βλέπουμε κανέναν πρόσφυγα να πηγαίνει στο Ισραήλ η ακόμα και στην Κύπρο που για να λέμε αλήθειες, πιο κοντά στην Συρία βρίσκονται!

Πρωινό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Ερντογάν

Τουλάχιστον 14 νεκροί μεταξύ των οποίων και 4 παιδιά, έχουν ανασυρθεί έως τώρα από τη θαλάσσια περιοχή Πόρου, νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου, όταν ξύλινο σκάφος στο οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν 20 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες αιτίες.
Το πρωί πλωτά του Λιμενικού ανέσυραν από τη θαλάσσια περιοχή το άψυχα σώματα έξι ατόμων (ενός άνδρα, δύο γυναικών και τεσσάρων παιδιών) ενώ πριν από λίγο περισυλλέγησαν άλλοι 8 σοροί χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρες, γυναίκες ή παιδιά.

Σε παραλία του Αγαθονησίου κατάφεραν να βγουν σώοι στη στεριά δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Από το πρωί στο σημείο της τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στην οποία συμμετέχουν πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, δύο πλωτά, κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, τρία αλιευτικά σκάφη ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, σκάφος της Frontex και παραπλέοντα πλοία

Βίτσας: Δεν πρέπει να χάνονται παιδιά στα νερά του Αιγαίου

Την οδύνη του για το ναυάγιο στο Αγαθονήσι εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.
«Η νέα τραγωδία υπογραμμίζει με τον χειρότερο και πιο θλιβερό τρόπο πως η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να συναρτάται ούτε από συμφέροντα διακινητών, ούτε από «πολιτικές» κρατών, ούτε να είναι έρμαιο της απελπισίας ανθρώπων» τόνισε ο κ. Βίτσας. Όπως είπε, «δεν μπορούμε, ούτε πρέπει να συνηθίσουμε και να ανεχτούμε να χάνονται άνθρωποι, να χάνονται παιδιά στα νερά του Αιγαίου».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βίτσας ενημερώνεται για την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης. Επίσης, για τη διαχείριση του θέματος, έχει θέσει σε ετοιμότητα τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών, τις δομές της ενδοχώρας καθώς και όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά, ο κ. Βίτσας δήλωσε:

«Η νέα τραγωδία στο Αγαθονήσι υπογραμμίζει με τον χειρότερο και πιο θλιβερό τρόπο πως η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να συναρτάται ούτε από συμφέροντα διακινητών, ούτε από «πολιτικές» κρατών, ούτε να είναι έρμαιο της απελπισίας ανθρώπων. Δεν μπορούμε ούτε πρέπει να συνηθίσουμε και να ανεχτούμε να χάνονται άνθρωποι, να χάνονται παιδιά στα νερά του Αιγαίου. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε με όλα τα μέσα στην έρευνα και διάσωση. Όμως είναι σαφές ότι η λύση βρίσκεται στα μέτρα προστασίας των ανθρώπων, στις ασφαλείς διαδικασίες και οδούς για τους πρόσφυγες και μετανάστες, στο αμείλικτο χτύπημα των κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων και εμπορίας της ζωής».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του