Έλαβαν 30 Αργύρια σε Ευρώ και αυτά δανεικά…







Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

ΕΛΛΗΝΕΣ Μας θεωρούν και ηλίθιους σήμερα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Οι προδότες συναλλάχθηκαν με τους ξένους σε βάρος της χώρας μας, και δέχθηκαν να προδώσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και σε άλλους που θα ακολουθήσουν, λαμβάνοντας στην κυριολεξία δανεικά 30 αργύρια σε ευρώ και μετακυλώντας το Απεχθές Χρέος στους επόμενους, έσωσαν νομίζουν τις καρέκλες τους προδίδοντας την χώρα μας.

30 Αργύρια σε ευρώ και αυτά δανεικά… ήταν αρκετά για τους προδότες Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, Νίκο Κοτζιά και τους συνωμότες και συνεργούς τους να μας προδώσουν, για να σώσουν τις καρέκλες τους με τις οποίες έχουν γίνει αυτοκόλλητοι, αδιαφορώντας για τους Έλληνες, που θέλουν να μας κάνουν Μεμέτηδες, όπως έκαναν τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.

Σήμερα, 22 Ιουνίου 2018 το κίνητρο της Εσχάτης Προδοσίας είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πραγματικότητα τα ανταλλάγματα που είχαν συμφωνήσει και έλαβαν για να κρατήσουν την διακυβέρνηση της χώρας ξεπουλώντας και προδίδοντας τα ιερά και όσια των Ελλήνων, κάνοντας τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.

https://attikanea.blogspot.com/2018/06/email.html

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αυτά που έγραψες σήμερα ότι είναι αληθινά, με έγγραφο και όχι πρωκτοφωνήματα, απατεώνα.

Βγες ρε πανηλίθιε, αδίστακτε συκοφάντη, λαοπλάνε, ψευδοπατριώτη, άτιμε, πλαστογράφε που ξεπλένεις μαύρο χρήμα που όταν δεν κλέβετε τον ΕΝΦΙΑ Οικογενειακώς βάζεις την πεθερά να «δαγκώνει» Ευρωπαϊκά κονδύλια κτίζοντας παλάτια στην Ικαρία,

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΟΥ TWITTER εφόσον μπορείς να μας δείξεις αποδείξεις επίσημα έγραφα ΠΟΥ ΛΕΝΕ πάνω στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ με υπογραφές «NULL and VOID» μόνο έτσι αυτά που έγραψες τα ξημερώματα στο twitter δεν είναι ακόμα ένα από τα πολλά σου ψέματα ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, διότι πάλι ψέματα γράφεις.

Προφανώς αυτά που έγραψες είναι αποτέλεσμα σκέψεων… μετά από βαρύ «χιόνισμα» τούμπανο η μύτη… και τύφλα από τα «ξύδια», διότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν γνωρίζεις ότι απλά μας πήγαν το χρέος παρακάτω, το ίδιο όπως ήταν χθες… φορτώνοντας μας με δανεικά και κρυφά μνημόνια με ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ… ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ το ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ = την βιωσιμότητά τους οι ξένοι και εσάς των Προδοτών της χώρας !!!

Σε προκαλώ ρε μπινέ βγάλε με ψεύτη… ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, και ισχύει για όλους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, με την συνδρομή τους έκαναν τους Γερμανούς πλουσιότερους κατά 2.9 δις Ευρώ διότι τόσα είναι τα μέχρι σήμερα κέρδη των Γερμανών από την μπίζνα του Απεχθές Χρέους της χώρας μας από την ληστρική εξαγορά των Ομολόγων μας μέσα από το πρόγραμμα «Securities Markets Program (SMP) της Ευρωπαϊκή Κεντρικής Τράπεζας (ECB). Επιπλέον έχουμε και τους τοκογλύφους Γερμανούς της Γερμανική κεντρική τράπεζας KfW που έχουν ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με επιπλέον 400 εκατομμύρια ευρώ μόνο σε τόκους από δάνεια που πολλά έγιναν ΜΙΖΕΣ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του