ΤΩΡΑ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ – ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)







Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη, εξαπέλυσε από τα Διαβατά ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο κ. Μπάκρι έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS”.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει. «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;» διερωτήθηκε ο Ανουάρ Μπάκρι.

Δείτε τη δήλωσή του στο βίντεο που ακολουθεί:ακολουθεί:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του