Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συγκέντρωση & πορεία κατά των μεταναστών από μαθητές στην Κατερίνη: Αιματηρή συμπλοκή σε hot spot στα Ιωάννινα





Με σύνθημα «όχι στην ισλαμοποίηση της χώρας», μαθητές της Κατερίνης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σήμερα το πρωί.



Μετά από κάλεσμα της Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης, οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στις 12.00, στην πλατεία Ελευθερίας.

Εν τω μεταξύ συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις μεταξύ προσφύγων και μεταναστών στο hot spot του Κατσικά, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν δυο άτομα.


Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο Κέντρο Φιλοξενίας, αλλά οι συμπλοκές είχαν ήδη σταματήσει και δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Ωστόσο, προχώρησαν στις προσαγωγές εννέα μεταναστών, για τους οποίους όμως δεν προέκυψε εμπλοκή στα επεισόδια κι έτσι αφέθησαν ελεύθεροι.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκαν δύο αλλοδαποί ιρακινής καταγωγής ηλικίας 18 και 23 χρόνων οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο 18χρονος αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 23χρονος παρέμεινε για νοσηλεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του