Κορωνοϊός: 103 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν 3 έως 5 χιλιάδες άτομα

Στα 103 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα 

Κορωνοϊός: 103 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν 3 έως 5 χιλιάδες άτομα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 331.

Υπενθυμίζεται ότι τα συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα μέχρι χθες ήταν 228, ενώ 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η κυβέρνηση λαμβάνει δρακόντεια μέτρα για την ανακοπή της έξαρσης του κορωνοϊού, για δραστηριότητες, επιχειρήσεις, εργαζόμενους και εργοδότες.

Την ίδια ώρα ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας δήλωσε στο MEGA ότι από τον κορωνοϊό νοσούν αυτή τη στιγμή 3.000 έως 5.000 άτομα στην Ελλάδα, χωρίς όμως να το ξέρουν, καθώς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, λέγοντας παράλληλα πως δεν βλέπει επιθετική την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες.

Παράλληλα ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής δήλωσε πως αναμένεται την κορύφωση της επιδημίας στην Ελλάδα, περίπου το Πάσχα, για να προσθέσει ότι ίσως τα πράγματα αποδειχθούν λιγότερο δραματικά, από ότι φαίνονται τώρα.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το υπουργείο Υγείας:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του