Η κασέτα θα "μιλήσει" για όλα και όλους!Η "σιωπή" του εφοπλιστή Παναγιωτίδη-Οι "απειλές θανάτου" του Στρατηγού Σφακιανάκη στον Χίο και το ραντεβού στην Πεντέλη με...την "πρόταση".



Του Άρη Σπίνου 

Τα πράγματα μπερδεύονται γύρω από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.Το edolio5 γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα γράφει για την υπόθεση αυτή αλλά έχουμε διερευνήσει εξ αρχής ότι το ρυθμό των αποκαλύψεων θα τον έχει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής σε αυτή την παράσταση ζωής που έπαιξε...με την ζωή του.Σήμερα έβαλε στο κάδρο των "υποψήφιων εντολέων" της απόπειρας δολοφονίας του και τον στρατηγό ε.α. Μανώλη Σφακιανάκη.
Δημοσιοποίησε μάλιστα και την τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του,κατά την οποία,όπως ισχυρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.Την συνομιλία αυτήν την μαγνητοφώνησε και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 την κατέθεσε ήδη στην δίωξη ανθρωποκτονιών που ερευνά την δολοφονική ενέργεια σε βάρος του.Το τηλεφώνημα-απειλή είχε προκύψει ύστερα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδα "ΜΕΚΕΛΕΙΟ" που ενέπλεκε τον Σφακιαννάκη με την δολοφονία Γκιόλια,εξαιτίας ενός βουλεύματος,που ετέθη στο αρχείο, όπως είχε γράψει σχετικά το edolio5.O διάλογος Χίου-Σφακιανάκη,σύμφωνα με τον δημοσιογράφο,αποτυπώνετε ολόκληρος στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας.Εντύπωση όμως προκαλεί και το γεγονός της σιωπής του εφοπλιστή,κατά εντολή του οποίου έγινε η συνάντηση του ποινικολόγου Δημητρακόπουλου Μιχάλη με τον εκδότη.Στην επιστολή που έστειλε ο γνωστός δικηγόρος και δημοσίευσε το edolio5 αφού έγινε αποδέκτης της,αναφέρετε σε κάποιον εφοπλιστή χωρίς να λέει το όνομα του.Όλη η πιάτσα όμως ψιθυρίζει το όνομα του Βίλλυ Παναγιωτίδη που διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Μαρέβα Μητσοτάκη όταν εκείνη είχε φύγει από την συγκατοίκηση,χωρίς να πάρει διαζύγιο,με τον σημερινό Πρωθυπουργό.Είναι προφανές ότι η επιλογή σιωπής του γνωστού εφοπλιστή για μια υπόθεση,που δεν έχει καμία ποινική εμπλοκή,είναι δικαίωμα του.Η αναφορά μας γίνετε σχετικά με την εντολή που είχε δώσει,αν είχε δώσει,στον γνωστό δικηγόρο,προκειμένου να μεταφέρει μια "πρόταση" στον δημοσιογράφο.Η επιστολή Δημητρακόπουλου έμπλεξε τα πράγματα ακόμα περισσότερο.Ο εφοπλιστής Παναγιωτίδης και γράμματα γνωρίζει και γραφή ξέρει!Μπορεί ο ίδιος να απαντήσει σε όλα.Όσο καλλιεργείτε η φήμη χωρίς διευκρινήσεις δημιουργούνται νέα αναπάντητα ερωτήματα.Το edolio5 είναι αυτονόητο ότι δεν εμπλέκει τον γνωστό εφοπλιστή στην απόπειρα δολοφονίας που συγκλόνισε τον πανελλήνιο αλλά θέτει ένα ερώτημα-προβληματισμό για την σιωπή του ως προς το περιεχόμενο του ραντεβού της Πεντέλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του