Γιατί φοβάται για την ζωή του; Επιχειρηματίας με πρόσβαση στο Μαξίμου παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για αυτόν και την οικογένεια του. "Έχω ενημερωθεί ότι θα στείλουν εκτελεστές από το εξωτερικό".



Του Άρη Σπίνου

Τα τελευταία χρόνια είναι σύνηθες για τους επιχειρηματίες να εμφανίζονται με πλήθος σωματοφυλάκων, να έχουν φύλαξη στην οικία τους και γενικά να απασχολούν πλήθος ατόμων για την ιδιωτική τους ασφάλεια.

Κάποιοι φυσικά χρειάζονται πραγματικά μέτρα ασφαλείας είτε γιατί έχουν ανοιχτές υποθέσεις είτε διότι η μάστιγα των απαγωγών έχει χτυπήσει και την Ελλάδα, όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει επιχειρηματίας ο οποίος παρότι είναι πολλά χρόνια στον χώρο, είχε το «προνόμιο» της ανωνυμίας. Έγινε «διάσημος» το τελευταίο χρονικό διάστημα όταν πληροφορίες ήθελαν να διατηρεί στενές σχέσεις με ισχυρό άνδρα του Μαξίμου. Ο ίδιος φυσικά δεν επιδίωξε ποτέ την διασημότητα, διότι στο χώρο που κινείται γνώριζε πως είναι καλύτερο να μη σε γνωρίζει το ευρύ κοινό. Έτσι, δεν μπαίνεις και στο στόχαστρο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα λοιπόν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου ήρθε στην δημοσιότητα, λαμβάνει δρακόντεια μέτρα για την ασφάλεια του. Μέτρα που ξεπερνούν οτιδήποτε άλλο γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Μεθοδολογία προσωπικής ασφάλειας που παραπέμπει στον Λευκό Οίκο και όχι σε κάποια επιχείρηση.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι άντρες της ασφάλειας του δεν φυλούν μόνο περιμετρικά τους χώρους στους οποίους κινείται, όπως τα γραφεία και η οικία του. Ακροβολίζονται ακόμα και μέσα στα δωμάτια ή τα γραφεία, την ώρα που ο επιχειρηματίας βρίσκεται στον χώρο! Γιατί άραγε φοβάται τόσο πολύ; Ο ίδιος πάντως μιλώντας σε γνωστό δικηγόρο του είπε:" Έχω ενημερωθεί ότι θα στείλουν εκτελεστές από το εξωτερικό".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του