Αποκάλυψη: Η Κίνα πειραματιζόταν με τον COVID-19 για τον Γ΄ΠΠ από το 2015!







Οι Κινέζοι επιστήμονες προετοίμαζαν την Κίνα τα τελευταία έξι χρόνια για τον Γ΄ΠΠ με συνεχή πειράματα βιολογικών και «γενετικών» όπλων συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού, σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε στα χέρια στα αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Το κινεζικό έγγραφο «βόμβα» που ήρθε στην κατοχή του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει πως υπάρχει ένα κύριο όπλο για τη νίκη ενώ περιγράφει τις ιδανικές εκείνες συνθήκες για την χρήση ενός βιολογικού αναλύοντας την επίπτωση που είχε στο υγειονομικό σύστημα του αντιπάλου.

Όπως αναφέρεται το γεγονός ότι το Πεκίνο εξέταζε τη χρήση του COVID-19 ως βιολογικού όπλου από το 2015 κιόλας εγείρει για ακόμη μια φορά σοβαρά ερωτήματα για την προέλευση του ιού, καθώς πολλοί στη Δύση εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα ιό που «ξέφυγε» από τα εργαστήρια.



EXCLUSIVE: Chinese military scientists discussed the weaponisation of SARS coronaviruses five years before the COVID-19 pandemic https://t.co/cGtPZLT2zg @SharriMarkson— The Australian (@australian) May 7, 2021

Το κινεζικό έγγραφο με την «σφραγίδα» των επιστημόνων του Κινεζικού Λαϊκού Aπελευθερωτικού Στρατού (PLA) εξετάζει σε βάθος την χρήση ασθενειών ως όπλα (weponized) «με τρόπο που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν» και όπως αναφέρεται δημιουργεί έντονες ανησυχίες για ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping και κατά πόσο τον επηρεάζουν, αλλά και για τον ανεξέλεγκτο τρόπο που δρουν τα κινεζικά εργαστήρια.

Οι συγγραφείς του κινεζικού εγγράφουν, επιμένουν ότι ο Γ΄ΠΠ θα είναι ένας πόλεμος με βιολογικά όπλα σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους που διεξήχθησαν κατά ένα μέρος τους με χημικά και πυρηνικά αντίστοιχα.

«Φτύστε» τους για να μην τους ματιάσετε: Ο συνταγματάρχης Cao Wuchun και η υποστράτηγος Chen Wei (γνωστή με το παρατσούκλι «γυναίκα νυχτερίδα») είναι δύο από τους κορυφαίους στρατιωτικούς επιστήμονες στα βιολογικά όπλα, που τους συνδέουν με τις έρευνες για τον COVID-19.

Όπως αναφέρουν οι Κινέζοι οι δύο ατομικές βόμβες που έπεσαν στην Ιαπωνία τον Β΄ΠΠ εξαναγκάζοντας τη χώρα σε συνθηκολόγηση αντίστοιχα τα βιολογικά όπλα θα είναι αυτά που θα φέρουν τη νίκη σε ένα Γ΄ΠΠ.

Μάλιστα αναλύουν τις ιδανικές συνθήκες για την διασπορά ενός βιολογικού όπλου: Αυτή δεν θα πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς το ηλιακό φως μπορεί να επηρεάσει και να προκαλέσει ζημιά στους παθογόνους παράγοντες ενώ και η βροχή ή το χιόνι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην διασπορά τους.

Αντίθετα προτείνουν την χρήση του τη νύχτα η τις απογευματινές ώρες η όταν υπάρχει συννεφιά με σταθερή διεύθυνση ανέμου έτσι ώστε να πλήξει την περιοχή του στόχου.

Μια τέτοια επίθεση θα προκαλέσει ένα τέτοιο αριθμό ασθενών κάτι που με τη σειρά του θα προκαλέσει την κατάρρευση του συστήματος υγείας του αντιπάλου.

Είναι άγνωστο εάν το εργαστήριο στην πόλη Ουχάν όπου οι Κινέζοι ιολόγοι πειραματίζονταν σε νέους πιο δολοφονικούς ιούς και πιο εύκολα μεταδιδόμενους ήταν υπεύθυνο για την πανδημία, σύμφωνα όμως με τον Βρετανό βουλευτή Tom Tugendhat και επικεφαλής της Επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων «Το έγγραφο αυτό δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για όσους συμβουλεύουν τον Κινέζο πρόεδρο. Ακόμη και κάτω υπό τις αυστηρότερες διαδικασίες ασφάλειας, τα βιολογικά αυτά όπλα είναι κίνδυνος», ανέφερε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του