O Μαυρογιαλούρος και ο Κρούεζας ζουν! Μπουνιές και κλοτσιές στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εσωκομματικών εκλογών στις 24 Οκτωβρίου... με e-mail! Οι κομματάρχες των βουλευτών που επιζητούν την καρέκλα για να διορίσουν... τις ερωμένες τους!






Του Άρη Σπίνου

Μπορεί η κοινωνία να έχει γυρίσει την πλάτη στις περιβόητες τοπικές οργανώσεις των κομμάτων που δεν είναι τίποτα άλλο από γιάφκες Μαυρογιαλούρων, η Νέα Δημοκρατία όμως συνεχίζει να τiς θεωρεί εφαλτήρια... της επανάστασης!Ύστερα από πολλές αναβολές τελικά αποφάσισαν στις 24 Οκτωβρίου να εκλέξουν νέα τοπικά συμβούλια. Τώρα αρχίζει το γέλιο! Προς αποφυγή διασποράς του Covid οι εκλογές θα γίνουν με email! Το κάθε μέλος θα ψηφίζει από το σπίτι του! Ο καθένας καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διαδικασία τσίρκο. Όλοι θυμόμαστε ότι δεν μπόρεσαν να εκλέξουν αρχηγό και έπεσε το σύστημα επειδή δεν τους βόλευε το αποτέλεσμα. Τώρα θα γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο χειρότερα. Οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι που θέλουν να παριστάνουν τον Κρούεζα κάθε βουλευτή τρέχουν να πληρώσουν 12ευρα προκειμένου να γράψουν ως μέλη φίλους, γνωστούς και συγγενής! Πάντως οι πρώτες μπουνιές μεταξύ των φιλόδοξων "ηγετίσκων της πολυκατοικίας" όπως μαθαίνω έχουν αρχίσει και πέφτουν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του