Με ψεύτικο πιστ022 | 15:41οποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ισπανικής φαρμακευτικής και ακόμα 2.200 celebrities και ελίτ




«Βόμβα» στα ισπανικά μέσα - Μεγάλη επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας
Σαν βόμβα έσκασε στα διεθνή μέσα όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρόεδρος του φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar κατηγορείται για τι δήλωσε ψευδώς ότι είχε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid και είχε ψεύτικο πιστοποιητικό.
Το ακόμα πιο φοβερό στην υπόθεση είναι ότι δεν είναι μόνος του καθώς η Ισπανική αστυνομία ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα για ακόμα 2.200 άτομα celerities και άτομα των οικονομικών ελιτ επίσης για την κατοχή ψευδών πιστοποιητικών εμβολιασμού.



The president of the European pharma giant, PharmaMar, has been charged for falsely claiming he's had the Covid jab. He's just one among 2,200 celebrities and European elites on the list drawn up by the Spanish National Police for false vaccination claims.https://t.co/T2be8OErOM

— Mark Alan Pearce (@PearceAlan1962) May 26, 2022



Ο José María Fernández Sousa-Faro ελέγχεται κάτω από το πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης operation Jenner για να εντοπιστούν πόσοι και ποιοι δήλωσαν ψευδώς ότι είχαν εμβολιαστεί.

Η Ισπανική αστυνομία διεξήγαγε μια έρευνα – Επιχείρηση Jenner – η οποία αποκάλυψε ένα τεράστιο δίκτυο διασημοτήτων και «ελίτ» που πλήρωναν χρήματα για να καταχωρηθούν δόλια τα ονόματά τους στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, παρά την άρνησή τους να εμβολιαστούν. Μεταξύ των ονομάτων της «ελίτ» ήταν ο Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar.

Η πανευρωπαϊκή έρευνα ονομάστηκε Operation Jenner από τον Edward Jenner που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο και θεωρείται ο πατέρας της ανοσολογίας. Στην επιχείρηση Jenner συνελήφθησαν επτά άτομα στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη στα τέλη Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 2.200 άτομα που εμπλέκονται στην απάτη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με περισσότερα στοιχεία να συγκεντρώνονται πριν πολλά από αυτά προσαχθούν σε δίκη.

Τον Φεβρουάριο, το EuroWeekly ανέφερε ότι μια βραβευμένη Ισπανίδα ηθοποιός, η Verónica Echegui, ελέγχεται για αγορά ψεύτικου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή διαβατηρίου Covid από μια εγκληματική συμμορία της οποίας οι παράνομες επιχειρήσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και παρέμειναν ενεργές μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Η απάτη αποκαλύφθηκε από έναν αστυνομικό που ασχολούνταν με τον περιορισμό του εξτρεμισμού στον «σκοτεινό διαδίκτυο».

Η συμμορία, η οποία διείσδυσε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ισπανίας, φέρεται να χρησιμοποιούσε μια «εσωτερική» νοσοκόμα. Η νοσοκόμα και ένας βοηθός εισήγαγαν δεδομένα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ισπανίας για να επιτρέψουν την έκδοση πιστοποιητικών που ήταν «πραγματικά» αλλά για άτομα που δεν είχαν κάνει πραγματικό εμβόλιο.

Σύμφωνα με την El Mundo , η αμοιβή της συμμορίας εξαρτιόταν από τον αριθμό των δόσεων «εμβολίου» Covid που ήθελαν οι πελάτες τους να εγγραφούν ως χορηγούμενα, μία ή περισσότερες. Ωστόσο, το EuroWeekly ανέφερε : «Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά… η αμοιβή εξαρτιόταν από την κοινωνική σας θέση. Όσο πιο σημαντικός ήσουν, τόσο υψηλότερη ήταν η τιμή». Ένα νωρίτερο, τον Ιανουάριο, άρθρο του El Periodico εξήγησε ένα σύστημα τελών δύο επιπέδων:


Η πλοκή που ανακαλύφθηκε στην επιχείρηση Jenner είχε δύο διαφορετικά ποσοστά, σύμφωνα με τις έρευνες. Από τη μία, «VIP» ή καλοί πελάτες, όπως ένας επιχειρηματίας, ένας πιλότος αεροπλάνου και διάφορες προσωπικότητες από τον κόσμο της διασκέδασης, πλήρωσαν χίλια ευρώ για να πάρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και διαβατήριο Covid.Newsroom | email: info@pronews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του