Εκτός προγράμματος

Εκτός προγράμματος

Newsroom


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης την ώρα που ο αρχηγός του μιλά για το πρόγραμμα του και την κοινωνική κατοικία, ως νομικός εκπρόσωπος ιδιωτικής Τράπεζας δεν διστάζει να υπογραφεί κατασχετήρια και να δεσμεύει την κατοικία φτωχών ανθρώπων.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην περιοχή που εκλέγεται και είναι δεδομένο ότι θα στοιχίσει αρκετά στο ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές, αφού ειδικά οι ψηφοφόροι του έχουν δυσανασχετίσει.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν ακόμα και για απώλεια της έδρας του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του