Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για την αποψίλωση –καθαρισμό οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων.


Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ότι πολλοί ιδιοκτήτες-δημότες μας δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του Δήμου στα πλαίσια της αντιπυρικής περιόδου και δεν προχώρησαν στις υποχρεωτικές αποψιλώσεις των οικοπέδων τους και λοιπών ακάλυπτων χώρων , παρόλο που εστάλησαν και σχετικές επιστολές στους ιδιοκτήτες.
Ο Δήμος με βάση τη σχετική Νομοθεσία  ( υπ. αρ.  4/12 Πυροσβεστική Διάταξη και Ν. 3852/10 άρθρο 94, παρ.2 «Καλλικράτης» ) θα προχωρήσει στη διαδικασία που προβλέπεται, δηλαδή αυτεπάγγελτα  στον καθαρισμό των  χώρων αυτών με την επιβολή του αντίστοιχου προστίμου και υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.       
Λόγω έλλειψης εργατικού προσωπικού ο καθαρισμός θα ξεκινήσει από τα άκρως επικίνδυνα οικόπεδα (γειτνίαση με κατοικίες) και θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα, με σκοπό να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του