Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αντ. Σαμαράς

Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αντ. Σαμαράς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 12 το μεσημέρι η επέμβαση ματιού, στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, που διαπιστώθηκε χθες.
Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο Αττικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 9 το πρωί, αλλά η επέμβαση άρχισε στις 11, καθώς απαιτήθηκε αρκετός χρόνος για την προεγχειρητική προετοιμασία και την αναισθησία.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή της β΄πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Σαμαράς είχε ενοχλήσεις στο μάτι εδώ και αρκετές ημέρες αλλά, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ανέβαλε την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν χθες ότι η επέμβαση ήταν αναπόφευκτη.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της μετάβασης του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής της 28ης Ιουνίου, σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου παρέπεμψε στους γιατρούς, οι οποίοι και θα αποφασίσουν για την ενδεδειγμένη μετεγχειρητική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Με τον πρόεδρο της ΝΔ επικοινώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος
ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ευχόμενος γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.
Χθες το βράδυ σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του κ. Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.
«Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας» ανέφερε επίσης σε ευχετήριο που απέστειλε στον πρωθυπουργό η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε την Παρασκευή σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, Πάνο Θεοδοσιάδη, ο οποίος διαπίστωσε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του