Τριγμοί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Νέα δεδομένα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ φέρνει η άρνηση του Ανδρέα Λοβέρδου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, στην πρόταση του Βενιζέλου... ν' αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.
Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φέρεται πως άλλαξε απόφαση σε σχέση με την ίδια πρόταση από τον πρόεδρο του κινήματος, και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί ως ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Και αυτός είχε αρνηθεί αρχικά την πρόταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Α. Λοβέρδος εξήγησε στον Ε. Βενιζέλο ότι από τη στιγμή που διαφωνούν σε βασικές πολιτικές επιλογές δε μπορεί να υπερασπιστεί τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και γι' αυτό αρνήθηκε.
Η Ιπποκράτους κάνει λόγο για διαφορετικό δρόμο του πρώην υπουργού Υγείας από την πλειοψηφία μέσα στο κόμμα και την ίδια στιγμή περνούν από μικροσκόπιο τους λόγους που έκαναν τον κύριο Χρυσοχοΐδη να αλλάξει θέση και να αποδεχτεί την πρόταση Βενιζέλου.
Οι ίδιες πλευρές αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ορίσει διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδα έναν εκ των Βασίλη Γερανίδη ή Βαγγέλη Αργύρη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ακόμα το όνομα του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο φερόμενος ως επικρατέστερος, βουλευτής Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, επέμενε ως αργά χθες βράδυ ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ θέμα να είναι αυτός ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του