«Φέρτε τον στρατό στη Στυλίδα!»

«Φέρτε τον στρατό στη Στυλίδα!»  Τη σύσταση πολιτοφυλακής ζητάει ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κλοπές στην περιοχή του, διαφορετικά προτείνει να βγει ο στρατός στα χωριά για να περιπολεί!

Τη σύσταση πολιτοφυλακής ζητάει ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κλοπές στην περιοχή του, διαφορετικά προτείνει να βγει ο στρατός στα χωριά για να περιπολεί!
Οπως υποστηρίζει ο εκλεγείς με την υποστήριξη του ΚΚΕ δήμαρχος, η κατάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου, καθώς εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια, οι κλοπές και οι φθορές σε μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Κατά τον ίδιο, υπό την πίεση αυτής της πραγματικότητας, ο δήμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές μέσα στο καλοκαίρι να μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα.
Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Στυλίδας κατέθεσε την πρόταση δημιουργίας πολιτοφυλακής και αποφασίστηκε να δημιουργηθεί επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με το πρόβλημα, ώστε ο Απ. Γκλέτσος να προωθήσει το θέμα στα αρμόδια υπουργεία, με πρώτο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
«Θα καταθέσουμε επίσημη πρόταση στο υπουργείο για να φτιάξουμε πολιτοφυλακή ή αλλιώς να βγει ο στρατός να περιπολεί στα χωριά. Δεν πάει άλλο με αυτήν την κατάσταση. Κάντε μια έρευνα να δείτε πόσο κοστίζουν στο κράτος οι κλοπές, που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, όχι μόνο στην Ανατολική Φθιώτιδα αλλά σε όλους τους δήμους. Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουμε ποιος φυλάει ποιον και από τι», είπε στην κάμερα του LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του