ΠΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 24 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ- ΜΑΝΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ!


Εθνική τραγωδία με 24 επιβεβαιωμένους νεκρούς – Ψάχνουν ακόμα στην θάλασσα – Με το πρώτο φως οι έρευνες στα καμένα – Δήμαρχος Ραφήνας: Οι νεκροί θα είναι διπλάσιοι! – 102 τραυματίες – Οι 11 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας – Πολλοί με σοβαρά εγκαύματα – Πυροσβεστική: Δεν υπάρχει ενεργό μεγάλο κινούμενο μέτωπο, παραμένουν εστίες στις περιοχές που πέρασε η φωτιά – 689 εγκλωβισμένοι στις παραλίες απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή του Λιμενικού και βρήκαν καταφύγιο σε ξενοδοχεία.
Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την τραγωδία από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά της Αττικής. Οι εικόνες που έχουν αντικρύσει όσοι βρέθηκαν στα σημεία που πέρασε η πύρινη λαίλαπα είναι τουλάχιστον φρικιαστικές. Και θεωρείται βέβαιο ότι οι 24 νεκροί δεν θα είναι ο τελικός απολογισμός από το κακό που χτύπησε στην καρδιά του καλοκαιριού ανυποψίαστους πολίτες.

Οι νεκροί είναι τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα και οι ιστορίες πίσω από τον χαμό βρεφών, παιδιών, των μανάδων τους αλλά και ανθρώπων που έπεσαν στις φλόγες για να σώσουν τους δικούς τους θα μας στοιχειώνουν για καιρό. Μανάδες βρέθηκαν στα καμένα νεκρές να έχουν σκύψει πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γονείς έπεφταν με τα παιδιά τους στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες που έγλειφαν την ακτή. Και όλα αυτά στην καρδιά της Ελλάδας στην Αττική σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του