ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΜΟΣΧΑΣ





Η Αθήνα έχει δρομολογήσει ήδη την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, αλλά και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο. Ουσιαστικά η υπηρεσίες της χώρας μας καταγγέλλουν τη Μόσχα για προσπάθεια παρέμβασης σε εθνικά θέματα και αφήνουν να εννοηθεί ότι μόνο για διπλωματική συμπεριφορά δεν πρόκειται αλλά για δράση πρακτόρων.

Με τη φράση προσπάθεια αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και τον χρηματισμό κρατικών λειτουργών ουσιαστικά γίνεται λόγος για επιχείρηση πρακτόρων η οποία μάλιστα φαίνεται να αποσκοπεί στην παρεμπόδιση κινήσεων ή διαμόρφωση κλίματος σε συγκεκριμένα θέματα τα οποία χαρακτηρίζονται εθνικά.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα γίνεται λόγος για προσπάθεια απόκτησης επιροής σε δήμους, μητροπόλεις αλλά και στο Άγιο Όρος.
Στόχος ευαίσθητα εθνικά θέματα που αφορούν στην επιρροή της Ελλάδας στον χώρο της Βαλκανικής και ειδικότερα ίσως στο θέμα των Σκοπίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του