Τα ονόματα που ακούγονται για τον ανασχηματισμό Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα



Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης σε ακόμη μία προσπάθεια από το Μαξίμου να διασκεδάσει τις πολύ κακές εντυπώσεις που άφησε η κυβέρνηση ειδικότερα μετά την τραγωδία στο Μάτι.
Πληροφορίες θέλουν τον Πάνο Σκουρλέτη να μετακινείται στο κόμμα και την θέση του να καταλαμβάνει ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν τον Δ. Τζανακόπουλο να φεύγει από υπ. Επικρατείας και να πηγαίνει στο Δικαιοσύνης! Πληροφορίες ότι αλλάζει υπουργείο και ο Νίκος Παππάς. Εκτός κυβέρνησης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μένουν η Λυδία Κονιόρδου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Αποστόλου και ένας υπουργός έκπληξη.

Την πόρτα της εισόδου στην κυβέρνηση αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να δουν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας και ο διευθυντής της Κ.Ο. Κώστας Ζαχαριάδης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μεγάλες εκπλήξεις και να υπουργοποιούνται στελέχη όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης αν και οι δυο θεωρούνται πολιτικά καμμένα χαρτιά λόγω της συμμετοχής τους σε κυβερνήσεις του ΓΑΠ.

Αμετακίνητοι φαίνεται ότι είναι οι Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και Πάνος Καμμένος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του