Μητσοτάκης: Δεν θα ακολουθήσω τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα







Συνομιλία με δημοσιογράφους είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπου τόνισε ρητά ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στον διχαστικό του λόγο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι θα επιμείνει στο θετικό του αφήγημα, γεγονός που αποδεικνύεται, όπως υποστήριξε, από την ομιλία του στο συνέδριο, κατά την οποία αφιέρωσε μόνο 10 λεπτά στον κ. Τσίπρα από τη μία ώρα και 10 λεπτά που μίλησε.

«Το υπόλοιπο ήταν θετικός λόγος, αυτό θέλουν να ακούσουν οι πολίτες από εμάς», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τον κατηγόρησε για «πρωτοφανή διχαστικό λόγο» και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να τον ακολουθήσει με κανέναν τρόπο.

Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, ενώ σχολιάζοντας την «πρόσκληση» του πρωθυπουργού σε ντιμπέιτ, τόνισε ότι «την Τρίτη είχαμε μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή».

«Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ δεν θεωρεί πια προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε το ντιμπέιτ», κατέληξε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για όσα είπε στον κ. Τσίπρα περί συναλλαγής για το Σκοπιανό, σημείωσε:«την απάντηση την πήρατε σήμερα από τον κ. Βέμπερ». Νωρίτερα, εξάλλου, υπήρξε κοινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους κ.κ. Σαμαρά και Βέμπερ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του