ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΠΥΡΟΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΔΩΝΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ









Οξύνθηκαν τα πνεύματα έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου, στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομικών δυνάμεων που έχουν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς καθώς ένα ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Πριν λίγο οι τόνοι ανέβηκαν και υπήρξαν σπρωξιές μεταξύ των μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομικών. Επικράτησε ένταση που γρήγορα εκτονώθηκε.

«Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε διακανονισμό αλλά ήμασταν άνεργοι και μας λέγανε κάτι απίστευτα ποσά, 1400 ευρώ, το καλύτερο που έχουμε ακούσει είναι 900 ευρώ, όντας άνεργοι εγώ, ο αδερφός μου και ο άντρας μου οι μόνοι που θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε. Συνεχίσαμε να μένουμε όλοι μαζί εκεί. Πήρε φωτιά το ακίνητο, μέσα σε αυτό ήταν ο πατέρας μου και δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο, κάηκε σε αυτό. Ύστερα από αυτό μας το βγάλανε σε πλειστηριασμό. Χαμηλώσανε πάρα πολύ την αξία του ακινήτου, θέλουν να το «σκοτώσουν». Έχουμε μιλήσει με τους πάντες δεν δέχονται κανέναν διακανονισμό» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου Ιωάννα Λημναίου.





Μετά την ένταση και τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο πλειστηριασμός σταμάτησε με δική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκριση και την τράπεζα που σταμάτησε τον πλειστηριασμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του