ΩΡΑ 00:06! ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΑΙΟ. ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ – ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

sostoΠρωτόγνωρες καταστάσεις ζει η Ελλάδα. Έλληνες μέσα στο σπίτι τους, στην ίδια τους τη γη, καλούνται να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από λαθρομετανάστες που, με το έτσι θέλω, Τούρκοι και λοιποί νοσταλγοί της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κουβάλησαν στη χώρα.
Καλούνται να στήσουν σκοπιές για να αντιμετωπίσουν μουσουλμανικά αποβράσματα που ήρθαν σε μια χώρα και να την καταστρέψουν όπως δειλά άφησαν να συμβεί και στην δικιά τους, φεύγοντας σαν κότες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πογκρόμ κατά των Ελλήνων σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο με την Πολιτεία απούσα και ειδικότερα τον ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλο να κοιμάται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αντί να στείλει το στρατό και να πετσοκόψει αυτούς που απειλούν ζωές Ελλήνων , αφήνει τον πληθυσμό να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Παναγιωτόπουλε και Μητσοτάκη είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι αν χυθεί ελληνικό αίμα…
Δείτε τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και σοκάρουν!

Οι κάτοικοι της Λέσβου καταγγέλλουν οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Γίνεται πογκρόμ εναντίον των έντρομων Ελλήνων.
Τους απειλούν και τους σπάνε τα σπίτια.
139 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τους σκοτώνουν τα ζώα, καταλαμβανουν τα χωράφια τους, κλέβουν ακόμη και τα απλωμένα ρούχα της μπουγάδας.
Σήμερα, πήγαν να εισβάλλουν στο χωριό τους.
Μορια Λέσβου,3/2/2020
Ενα κολαστήριο για τους γηγενείς.Εγκλωβισμενοι στον ίδιο τους τον τόπο.
Τον τόπο των Πατεράδων τους.
136 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Λαθρομετανάστες, δραπετεύουν μέσα από τα μποστάνια κοντά στη Μόρια, αφού τα λεηλάτησαν, όταν η αστυνομία τους έκλεισε το δρόμο προς το λιμάνι, όπου σκόπευαν να διαμαρτυρηθούν... γιατί μάλλον τα ψάρια που τους σέρβιραν ήταν ιχθυοτροφείου και όχι πελαγίσια!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του