ΩΡΑ 09:08! ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – Η ΤΣΙΚΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

tsikna8
Το είπαν και το έκαναν. Οι καθαρίστριες του Δρομοκαίτειου τσικνίζουν αυτή την ώρα στην Ηρώδου Αττικού λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είναι αναμενόμενο, ο δρόμος έχει κλείσει και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός.
Στο σημείο βρίσκεται ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Νίκος Τσιαμτσίκας και καταγράφει την διαδήλωση:

TSIKNA7 TSIKNA6 TSIKNA5 TSIKNA4 TSIKNA3 TSIKNA2 TSIKNA1
Τι ζητούν
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και την εκπρόσωπο των καθαριστριών Τζένη Σαμοήλη οι συμβάσεις περίπου 45 καθαριστριών στο Δρομοκαΐτειο αλλά και 15 εργαζομένων στην τραπεζοκομεία και στη φύλαξη λήγουν τον Μάιου του 2020 και δεν υπάρχει ούτε κυβερνητική απόφαση ούτε και νομοθετικό πλαίσιο μέσω ΕΣΕΠ για την ανανέωση των συμβάσεων τους.
«Θα παραδώσουν στους εργολάβους»
«Ανησυχούμε πως περιμένουν την λήξη των συμβάσεων μας για να παραδώσουν τις θέσεις μας στους εργολάβους. Είναι κάτι που δεν το έχει απορρίψει η κυβέρνηση και επίσης αποφεύγει να συζητήσει μαζί μας. Εδώ και δύο μήνες έχουμε ζητήσει συνάντηση από τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου αλλά μας αποφεύγει», είπε η Τζένη Σαμοήλη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος είπε:
«Ανησυχούμε μήπως η κυβέρνηση δεν ανανεώσει τις θέσεις εργασίας του ήδη υποστελεχωμένου προσωπικού όχι μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αλλά σε όλα τα νοσοκομεία. Είμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, το Μάιο λήγουν οι συμβάσεις που κάθε χρόνο ανανεώνονταν αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε πρόβλεψη, ούτε συζήτηση για τις θέσεις εργασίας περίπου 45 καθαριστριών και 15 εργαζομένων στην ασφάλεια και στην τραπεζοκομία. Είναι κάτι που το έχουμε θέσει στην κυβέρνηση αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του