Ο "κουνιστός" δήμαρχος παραλιακού δήμου, ο εραστής χορευτής, το βίντεο των "επιδόσεων" τα πρόστιμα στα μαγαζιά... των αντιπάλων, οι φιλοδοξίες για την Βουλή και η κακουργηματική ποινική δίωξη που έρχεται!





Του Άρη Σπίνου

Για τον έρωτα έχουν γίνει πολλά φονικά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως το λυγερόκορμο αγόρι της αυτοδιοίκησης έχει παραχωρήσει μέχρι και την σφραγίδα του Δήμου στον χορευτή εραστή του.Η παραλία όπου ο Δήμαρχος είναι "πρώτο βιολί" (για την Αττική μιλάμε φυσικά) έχει πολλά νυχτερινά μαγαζιά. Όλα δέχονται πρόστιμα για παραβάσεις που κάνουν αλλά εκεί που χορεύει και λικνίζεται ο αλλοδαπός εραστής του Δημάρχου, που άπαντες γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του, έχει... δημοτική ασυλία. Ένα βράδυ ο Δήμαρχος που θέλει τρομάρα του να γίνει και βουλευτής ήπιε 2-3 ποτηράκια παραπάνω και πήγε σε ένα ξενοδοχείο εκτός Αττικής με το αμόρε του. Ο χορευτής "επαγγελματίας" εραστής κατέγραψε τις ιδιαίτερες στιγμές και τώρα πλέον κάθε λίγο και λιγάκι ζητάει το κάτι τις παραπάνω από το φυσιολογικό χαρτζιλίκι. Δεν του έφταναν του φουκαρά του δημάρχου οι ποινικές περιπέτειες που έχει με μια κακουργηματική δικογραφία που σε λίγο θα γίνει βούκινο σε όλη την Ελλάδα με την δίωξη σε βάρος του, έχει να τακτοποιεί και τις οικονομικές απαιτήσεις του εκβιαστή εραστή. Όσο αφορά του βίντεο που έχει καταγράψει τις "επιδόσεις" του θα τα πούμε σε άλλο ρεπορτάζ γιατί έχουμε προς το παρόν... δέσμευση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του