Απευθείας ανάθεση... χωρίς τσίπα! Έδωσαν 1.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στη Εύβοια στην εταιρεία Εren Ελλάς με έδρα το Λουξεμβούργο, που είναι θυγατρική της εταιρείας Eren Groupe S.A. που βάζει ανεμογεννήτριες στην περιοχή!

 





edolio5 team

Σε εταιρεία κατασκευής ανεμογεννητριών παραδίδει η κυβέρνηση την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων σε καμένες περιοχές της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, ανάδοχος για το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία για τη συγκράτηση του εδάφους, τον περιορισμό της διάβρωσης και της επιφανειακής απορροής» στην περιοχή της Λίμνης Εύβοιας, είναι η εταιρεία της εταιρεία Εren Ελλάς. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι ύψους 992.222 ευρώ.



Η εταιρεία, όπως συστήνεται μέσω της ιστοσελίδας της, «ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται σημαντικό αριθμό εν λειτουργία έργων, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 156,90 MW, και είναι θυγατρική της Eren Renewable Energy S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Eren Groupe S.A. η οποία τοποθετεί ανεμογεννήτριες μεταξύ άλλων και στην περιοχή αυτή.

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, περιέργως ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε επίσημα σε αυτήν την σκανδαλώδη ανάθεση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του