Το "βαθύ λαρύγγι" και η προδομένη επιχείρηση! Ο αξιωματικός της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος που ενημέρωσε τον "αρχινονό" Καπετανάκη ότι... αύριο θα τον συλλάβουν! Η δικογραφία με τους επίορκους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και η έκθεση της Ε.Υ.Π.!








Του Άρη Σπίνου

Πολλές φορές χρειάζεται να περάσουν μήνες ή και χρόνια, να διασταυρωθούν 2 ή και περισσότερες δικογραφίες για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα που ως φήμη το ψιθύριζαν όλοι.Στις 29/3/2010 η δίωξη οργανωμένου εγκλήματος σχεδίασε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να συλληφθεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες σωματεμπορίας που είχε ως αρχηγό τον δολοφονημένο σήμερα Καπέ Καπετανάκη. Τα συμβατικά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από την ΓΑΔΑ και απλώθηκαν σε αρκετές περιοχές της Αθήνας προκειμένου να γίνουν ταυτόχρονες συλλήψεις όλων των μελών. Κατά περίεργο τρόπο όμως η επιχείρηση είχε προδοθεί εκ των έσω. Οι 15 και πλέον ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής Αστυνόμο Α' Βανικιώτη Γιώργο να γυρίσουν στο κτήριο της ΓΑΔΑ. Όλοι έψαχναν αυτόν που κάρφωσε την επιχείρηση αφού ο Καπετανάκης είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης! Λίγες μέρες αργότερα στις 9/4 η "επιχείρηση" ξανά στήθηκε και η ομάδα Καπετανάκη εξαρθρώθηκε. Όλοι οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο εδώλιο. Τα χρόνια πέρασαν και πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με μια άλλη δικογραφία η οποία συμπεριλαμβάνει την 70σέλιδη έκθεση της Ε.Υ.Π. που αφορά δεκάδες επίορκους αξιωματικού, ανάμεσα σε αυτήν βρίσκεται και ένας ανώτερος αξιωματικός της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος όπου είχε αποδεδειγμένα επαφές και χρηματιζόταν από το κύκλωμα Μάλαμα - Καπετανάκη. Επιπλεόν στην ίδια δικογραφία βρίσκετε και το όνομα ενός στρατηγού που από την θέση που είχε εκείνη την εποχή γνώριζε για την επικείμενη σύλληψη Καπετανάκη. Η δίκη για την 2η δικογραφία θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου με μερικούς εκ των κατηγορουμένων στο εδώλιο. Πρόκειται για αυτούς που κατηγορούνται για πλημμελήματα προκειμένου να μην παραγραφούν. Η προδομένη "επιχείρηση" τον Μάρτιο του 2010 δυστυχώς είχε χρεωθεί σε χαμηλόβαθμους αστυνομικούς που φώναζαν όμως ότι δεν έχουν καμία σχέση. Καταστράφηκε η ζωή τους, τους έδιωξαν από την ΕΛ.ΑΣ. και τους άφησαν με την στάμπα του προδότη. Η ζωή όμως κάνει κύκλους και ακόμα και οι νεκροί, ας είναι ζωντανοί, δικαιώνονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του