Ο μπουζουκόβιος ντηλαδόρος της Ενέργειας Σάκης Κατσέλης και τα κολλητηλίκια με τον Συμεών της Φθιώτιδας, μητροπολίτη επιρροής Μόσχας με τον αδερφό του νομικό σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη!


Το παρεάκι της Λαμίας, οι φωτογραφίες, τα ντηλ με τους Πορτογάλους που σχεδιάζονται και το «τρενάκι της Στερεάς Ελλάδας» με τα πολλά βαγόνια και τα μπες βγες.






Για τον διαβόητο Σάκη Κατσέλη, τον πρώην δάσκαλο από την Θήβα, γνωστό μπουζουκόβιο και θαμώνα του Αθηνών Αρένα με λατρεία σε επώνυμο τροβαδούρο, εξειδίκευση στον λουλουδοπόλεμο και διαχρονικό νταραβεριτζή και ντηλαδόρο της Ενέργειας στη Στερεά Ελλάδα, σας τα έχουμε πει και έχουμε γράψει!

Για τις σχέσεις δηλαδή με 2 διαπλεκόμενους υπουργούς της κυβέρνησης, για τα «πάρε δώσε» με τον Σάκη Καλλιτσάντση και τα deals εκατοντάδων εκατομμυρίων με τον Άνεμο, την επιρροή σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, την ικανότητα απόσπασης και έγκρισης αδειοδοτήσεων για αιολικά πάρκα! Αλλά και τις βλέψεις και φιλοδοξίες για ντηλαρίσματα ακόμη και με τους Πορτογάλους απευθείας, όχι τα παλιά με τον Σάκη, αλλά τα καινούρια που στήνονται και προετοιμάζονται!

Εκείνο ωστόσο στο οποίο δεν έχουμε αναφερθεί επαρκώς είναι η σχέση του μπουζουκόβιου Σάκη Κατσέλη με την Εκκλησία!

Γιατί όπως μαθαίνω, μόλις έφευγε από το Αθηνών Αρένα του Παπαθεοχάρη στην Πειραιώς, ο περίφημος Σάκης αντί για πατσά, να πάνε κάτω τα οινοπνεύματα, πήγαινε κατευθείαν στην Εκκλησία για την πρωινή λειτουργία!

Έτσι, προφανώς, απέκτησε σχέσεις με τα υψηλά κλιμάκια της Ιεροσύνης, που αναγνώρισαν την πίστη του, σε βαθμό που πλέον επισκέπτεται συχνά πυκνά τον Αρχιεπίσκοπο στην προσωπική του κατοικία. Κοντοχωριανοί βλέπετε!

Ωστόσο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την Θήβα δεν είναι η μόνη σχέση του «μετρ των λουλουδιών» και των ενεργειακών ντηλς με την Εκκλησία!

Όπως μαθαίνω, ο Σάκης Κατσέλης είναι κολλητάρι με τον Συμεών της Φθιώτιδας! Τον Μητροπολίτη Λαμίας τον οποίο επισκέπτεται και φωτογραφίζεται μαζί του, παρέα με τα φιλαράκια του!

Βλέπετε, το «τρενάκι της Στερεάς Ελλάδας» (για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά και σε βάθος) έχει πολλά βαγόνια! Άλλα μπροστά, άλλα πίσω, σε άλλα μπαίνεις και σε άλλα βγαίνεις!

Ο Συμεών λοιπόν, μια φορά κι έναν καιρό Δεσπότης της επιρροής του Αρχιεπισκόπου, έχει εδώ και κάμποσο καιρό αυτονομηθεί και ενταχθεί στην «παρέα των τεσσάρων» μαζί με τους Μητροπολίτες Κέρκυρας, Βέροιας και Πάτρας, στο φιλορωσικό λόμπι!

Προφανώς ρόλο θα έχει παίξει και ο αδερφός του, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του