Ο μπουζουκόβιος πρώην δάσκαλος της Θήβας Σάκης Κατσέλης, έτοιμος να ντηλάρει και με τους Πορτογάλους της EDPR!


Από πού αντλεί την ισχύ του; Ποιες πλάτες (υπουργούς, δημάρχους, περιφερειάρχες, παπάδες) διαθέτει; Ποιος ή ποιοι εξακολουθούν να τον τροφοδοτούν με άδειες αιολικών πάρκων;
Δημοσιεύθηκε 30, Ιου. 2022 08:00



Για τον διαβόητο δάσκαλο της Θήβας, Σάκη Κατσέλη, τον μπουζουκόβιο του Αθηνών Αρένα και των λοιπών νυχτερινών μαγαζιών, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον «λουλουδοπόλεμο» κατά τις καθόδους του από την επαρχία και ειδικότερα τον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, δίπλα στα Καμένα Βούρλα, όπου διατηρεί εξοχικό διαμέρισμα με μεγάλο μπαλκόνι στο οποίο έκανε προ 15 ημερών πάρτι, όπου τραγούδησε γνωστός τροβαδούρος, έχουμε κάνει μια πρώτη εκτενή αναφορά!
Και τούτο διότι, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και επί τη βάσει της λειτουργίας του δημοσιογραφικού καθήκοντος, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, είμαστε υποχρεωμένοι να ενασχολούμαστε με τα έργα και τις ημέρες όλων όσοι εμπλέκονται στη διαχείριση των δημοσίων αγαθών, όπως εν προκειμένω είναι οι άδειες για Αιολικά πάρκα σε κρατικά εδάφη, τις οποίες παραχωρούν αγνώστως πώς, με τι όρους, τίμημα, προϋποθέσεις, οι πάσης φύσης δημόσιοι άρχοντες, είτε αυτοί πρόκειται για ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!

Πώς εξασφάλιζε τις αδειοδοτήσεις σε Στερεά και Εύβοια; Ποιοι του τις έδιναν, με τι όρους και προυποθέσεις και υπό ποια (διαφανή) διαδικασία;

Το γεγονός είναι ένα και αδιαμφισβήτητο: ένας πρώην δάσκαλος από την Θήβα, κατάφερε μέσα από το νταραβέρι της απόκτησης και διακίνησης αδειών για αιολικά πάρκα στην Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, να αναδειχθεί ως το κεντρικό πρόσωπο της Ενέργειας και των ΑΠΕ, να αποκτήσει υπέρμετρο πλούτο και παρασκηνιακή δύναμη, πρόσβαση σε 2 τουλάχιστον πανίσχυρους υπουργούς, αλλά και σε κεντρικά πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με τις πλάτες της Εκκλησίας να καταστεί ως ο μέγας νταραβεριτζής και ντηλαδόρος, κάνοντας δουλειές με ΟΛΟΥΣ και κυρίως τον Ελλάκτωρα (Άνεμος) του Σάκη Καλλιτσάντση την εποχή εκείνη!

Το ζήτημα που τίθεται την ώρα τούτη είναι πως ο πρώην δάσκαλος από τη Θήβα, από τα μέρη του Αρχιεπισκόπου δηλαδή τον οποίο φέρεται να επισκέπτεται συχνά – πυκνά, κατάφερνε να εξασφαλίζει τις σχετικές αδειοδοτήσεις, με τι όρους, με τι υπογραφές, με ποιες προϋποθέσεις και κάτω από ποιο καθεστώς!

Ποιοι υπέγραφαν τις άδειες και υπό ποια διαδικασία; Ποιος ο ρόλος Δημάρχων και Περιφερειαρχών, ποιος ο ρόλος πρωτοκλασάτων υπουργών, ποια η παρέμβαση της Εκκλησίας!

Όλα τούτα, από τη στιγμή που μιλάμε για 2 γνωστά ντηλ των 100-150 εκατ. ευρώ έκαστο και πλείστες όσες άδειες σε πολλούς και διάφορους ενδιαφερόμενους, οφείλουν να καταστούν δημοσίως γνωστά και αδιαμφισβήτητα επιβάλλεται η παρέμβαση των Αρχών, για να ξεκαθαριστούν όλα και να μην υφίσταται οσμή υποψίας για σκάνδαλο και τυχόν ύποπτες συναλλαγές!

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που βοά ο τόπος ότι ο περίφημος πρώην δάσκαλος και νυν μεγαλοπαράγοντας και νταραβεριτζής μπουζουκόβιος Σάκης Κατσέλης, φέρεται έτοιμος να ντηλάρει ακόμη και με την πορτογαλική EDPR, για Αιολικά πάρκα εκατοντάδων μεγαβάτ, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων!

Ποιος του γνώρισε τους Πορτογάλους και ποιος ή ποιοι εξακολουθούν να τον τροφοδοτούν με άδειες αιολικών πάρκων μέσα από άγνωστη διαδικασία, με αδιευκρίνιστους όρους; Συνεχίζεται …

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του