ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! «ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»: ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ)







Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι στον Αλμυρό του Βόλου είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009. Τότε, είχε τραυματιστεί ένα 9χρονο κορίτσι, ενώ βρισκόταν στο ίδιο παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στη 14χρονη.



«Είναι δολοφόνοι» λέει η μητέρα της τότε 9χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα.



Την ίδια ώρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Βόλου.

Η υπόθεση έχει σοκάρει ενώ οι καταγγελίες για το πώς συνέβη η τραγωδία έχουν αρχίσει και «φουντώνουν».

Πριν από περίπου 10 χρόνια, ένα παιδί 9 ετών έπεσε από το ίδιο παιχνίδι και τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του θύματος, που πλέον έχει συμπληρώσει τα 19 έτη και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από το ατύχημα, η οικογένειά του είχε προειδοποιήσει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ότι μπορεί να «θρηνήσουμε θύματα», όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στο Open Tv.

Ο πατέρας της νεαρής αναφέρθηκε λεπτομερώς στο ατύχημα που σημειώθηκε στις 29/7/2009 στη Χαλκίδα, σημειώνοντας πως το παιδί του τότε είχε «γλιτώσει από θαύμα».


«Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια», είπε ο κ. Γιάννης Μπούρτζικας και συνέχισε: «είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, στο ίδιο παιχνίδι, καθόταν στο ίδιο σημείο που καθόταν και η κόρη μας (σ.σ. η 14χρονη που έχασε τη ζωή της)».Χαλί - Λούνα παρκ: «Η 14χρονη σκοτώθηκε επειδή δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας» (vid)Αναφερόμενος στην ημέρα του ατυχήματος του παιδιού του, θυμήθηκε, εμφανώς συγκινημένος:
«Το μηχάνημα άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Ήταν με τη μητέρα της. Άρχισαν να αναπηδούν τα πόδια της, πήγα στο χειριστή και του είπα να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Ο χειριστής δεν κατάλαβε και δεν γνωρίζω ακόμη γιατί δεν κατάλαβε. Το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, που είχε μεγάλες ταλαντώσεις».
Η 9χρονη έπεσε από ύψος 15 μέτρων και είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, εσωτερική αιμορραγία, ενώ έμεινε σε κώμα για τέσσερις μέρες.
«Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα», κατήγγειλε ο πατέρας και τόνισε πως τόσο η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού, όσο ο χειριστής και η υπεύθυνη λούνα παρκ είχαν καταδικαστεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του