Σοκ στη Σάμο: Τούρκος ξυλοκόπησε Έλληνα – Τον ενόχλησε η εκκλησιαστική λειτουργία!









Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Κατερίνα Στάθαινα, κάτοικος Ηραίου Σάμου, σχετικά με περιστατικό που συνέβη σε μέλος της οικογένειά της, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου, από την περασμένη Τρίτη και ήταν ήδη γνωστό στον ραδιοφωνικό σταθμό.



Στο χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια, με τους οποίους ο πατέρας της βίωσε τις προηγούμενες ημέρες ένα μεγάλο πρόβλημα, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν Τούρκο γείτονα.

«Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας τραβούσε με το κινητό του βίντεο, το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός τον χτύπαγε μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».


Από μαρτυρία κυρίας, όπως είπε η κα Στάθαινα, ήταν τρεις και τον είχαν στη γη και τον χτυπούσαν με κλοτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κα Στάθαινα, αναφέρει το samostoday.gr

Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, η αξονική δεν έχει δείξει κάτι, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης , το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.




Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αγορές ακινήτων στην περιοχή από αλλοδαπούς και δημιουργούνται φαινόμενα παράτυπης δόμησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του