ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ…. ΆΛΛΑΞΕ «ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΡΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ MAKELEIO.GR! ΔΕΝ TO ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)










Δεν υπάρχει μόνο η νεολαία που περιμένει στις ουρές για μια θέση στα τηλεπαιχνίδια των καναλιών.
Υπάρχει και η άλλη νεολαία μας.
Όλα αυτά τα κορίτσια και αγόρια που μας κάνουν περήφανους.

Ο 17χρονος Πέτρος Σιγκούδης βρέθηκε και φέτος ως έφηβος βουλευτής του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στη Βουλή των Εφήβων.
giann-660x330
Ο Πέτρος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών: “Είμαι απογοητευμένος που βρίσκομαι στο χώρο που πριν περίπου μισό χρόνο οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία δε συμφωνεί η πλειονότητα. Δεν είμαστε φασίστες, αλλά Έλληνες πατριώτες που αγαπούν όλες τις πατρίδες, όλου του κόσμου. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική”, είπε ο Γιαννιτσιώτης με τους έφηβους βουλευτές να χειροκροτούν.
Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του