2 οι δράστες αλλά ο ένας φυγόδικος! 4 Νοεμβρίου η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου το 2018!







Του Άρη Σπίνου

Η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας προσδιόρισε για τις 4 Νοεμβρίου 2021 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων την έναρξη της δίκης του διεθνή διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου ο οποίος το 2018, δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.

Με βάση και το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενοι για «απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» παραπέμπονται ως δράστες δύο κάτοικοι Αθηνών, ο 46χρονος Δ.Μ. και ο 28χρονος Χ.Π., εκ των οποίων ο πρώτος «είναι σεσημασμένος για σωρεία κλοπών και ένοπλων ληστειών σε βάρος τραπεζών».

Ο 46χρονος φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα οπότε στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 28χρονος, ο οποίος αρνείται την κατηγορία και στο μεταξύ μήνυσε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που εξιχνίασαν την υπόθεση.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει νωρίτερα αλλά αναβλήθηκε λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του