Μόνο στο edolio5! Όταν ο εισαγγελέας Αγγελής ζητούσε να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας του υπουργού Παπαγγελόπουλου αλλά... "έφαγε πόρτα" από τους υπαλλήλους της αρχής κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.



Του Άρη Σπίνου

Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ένα γεγονός που δεν επιδέχεται καμία διάψευση.

Τον Ιούλιο 2019, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Αγγελής όντας αναπληρωματικός πρόεδρος στην Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, αντικαθιστούσε την τότε αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Α. Ζαΐρη, που έλειπε με άδεια, διέταξε την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών του Δ. Παπαγγελόπουλου και του γιου και της συζύγου του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κυρίως στη Γερμανία. Οι υπάλληλοι όμως της αρχής αρνήθηκαν (!) να κάνουν την σχετική αλληλογραφία με τις τράπεζες. Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε η επιμονή του Αγγελή και αν τελικά έγινε η έρευνα.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο εισαγγελέας Αγγελής δεν ξαναπήγε από τότε στα γραφεία της αρμόδιας Αρχής. Μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του