Τα ψέματα ένα προς ένα! Ο καθηγητής Φαρσαλινός "κονιορτοποίησε" το φυλλάδιο προπαγάνδας της εκκλησίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στον δελτίο ειδήσεων του ALERT. "Εξαπατούν και κοροϊδεύουν συνειδητά τον κόσμο. Είναι ντροπή σε αυτή την απάτη να συμμετέχει η εκκλησία". Όλη η συνέντευξη.




edolio5 team

Με ξεκάθαρο επιστημονικό λόγο, χωρίς να μασάει τα λόγια του ο ερευνητής Ιατρικής καθηγητής Φαρσαλινός Κώστας κατέρριψε τα ψέματα που αναγράφονται στο φυλλάδιο που μοιράζει κατά δεκάδες χιλιάδες στους πιστούς η ηγεσία της εκκλησίας. Μια συγκλονιστική συνέντευξη που πρέπει να δουν όλοι προκειμένου να γνωρίζουν την αλήθεια αλλά πολύ περισσότερο την προπαγάνδα που γίνετε ακόμα και από την Εκκλησία για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Δείτε την συνέντευξη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του