ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ!!! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ! ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


psygeia_embolia_eurokinissi1222222222222222222222222222-670x400

Θα τα δώσουν σε πολίτες – Κάνουν ό,τι ΘΕΛΟΥΝ!!!


Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα και είναι γραμμένα στο Πρακτορείο Reuters! Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων συμφώνησε να παρατείνει την ημερομηνία λήξης του εμβολίου Covid της Johnson & Johnson για ακόμα έξι μήνες, την ώρα που κράτη, μεταξύ αυτών προφανώς και η Ελλάδα, «πνίγονται» για να ξεφορτωθούν εμβόλια!

Η εταιρεία Big Pharma δήλωσε σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη ότι η FDA ενέκρινε την νέα ημερομηνία λήξης, προσθέτοντας ότι η απόφαση βασίστηκε δήθεν σε δεδομένα από τρέχουσες μελέτες αξιολόγησης που έδειξαν ότι το εμβόλιο αντέχει ακόμα άλλους τους έξι μήνες.

Μάλιστα, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!, η ρυθμιστική αρχή ισχυρίστηκε σε επιστολή της προς την J&J ότι η παρατεταμένη διάρκεια ζωής θα ισχύει και για παρτίδες που είχαν λήξει προηγουμένως, εφόσον είχαν αποθηκευτεί σε καθορισμένη θερμοκρασία.

Meg Tirrell
@megtirrell
FDA extends J&J #covid19 vaccine shelf life again, now to 6 months https://fda.gov/media/151141/d

Η παράταση της Τετάρτης είναι δε η δεύτερη που εγκρίθηκε για την λήψη J & J, με τον FDA να επεκτείνει την αρχική διάρκεια ζωής τριών μηνών στους τεσσεράμισι μήνες στις 10 Ιουνίου. Η κίνηση αυτή ήρθε καθώς αξιωματούχοι σε πολλές πολιτείες προειδοποίησαν ότι οι αχρησιμοποίητες δόσεις τους θα έχουν λήξει πριν από τα τέλη Ιουνίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του